Total Group Telecom home | contact | harta site | cariere
Servicii

inapoi la pagina de servicii

Receptii preliminare cu autoritatile
Receptia constituie o componenta a sistemului calitatii in constructii, fiind actul prin care investitorul declara ca accepta, preia lucrarea si ca aceasta poate fi data in folosinta. Prin aceasta se certifica faptul ca executantul si-a indeplinit obligatiile in conformitate cu prevederile contractului si ale documentatiei de executie. Receptia la terminarea lucrarilor se stabileste de catre investitor in maxim 15 zile de la notificarea executantului prin care acesta anunta terminarea lucrarilor.

Pentru prestarea serviciului de RECEPTIE PRELIMINARA cu autoritatile specialistii firmei Total Grup Telecom efectueaza urmatoarele operatiuni:
- asigura secretariatul comisiei de receptie, pune la dispozitia comisiei cartea tehnica a constructiei si referatul proiectantului cu privire la modul in care a fost executata lucrarea.
- convoaca toti factorii implicati, la data si ora fixata, in urma deciziei de numire a comisiei de receptie preliminara.
- incheie procesului verbal de receptie la terminarea lucrarilor, urmareste semnarea lui de catre membrii comisiei, completeaza Cartea Tehnica a Constructiei, si o preda investitorului/proprietarului, detinatorul de drept al acesteia.
- transmite cate un exemplar din procesului verbal de receptie preliminara factorilor indrituiti a-l primi.

Documentatii necesare de la client: 1. Decizia de numire a comisiei de receptie preliminara (semnarea in fapt a propunerii noastre) 2. Cartea tehnica a constructiei;
 
Serviciile noastre
»  Achizitii in domeniul imobiliar
»  Proiectare
»  Obtinere Autorizatii de Construire
»  Receptii preliminare cu autoritatile
»  Intocmirea Cartii Tehnice a Constructie
»  Lucrari Cadastrale
»  Amenajari interioare
»  Implementare statii de telefonie mobile
»  Interventii pe statiile de baza ale operatorilor de telefonie mobila
»  Lucrari de consolidare a infra / suprastructurilor statiilor de baza
»  Dezvoltare/mentenanta infrastructura subterana pentru retele de comunicatii electronice
»  Emitere avize de amplasament
Contacteaza-ne acum
Daca doriti sa ne contactati va rugam folositi detaliile din pagina de Contact. Un reprezentant al firmei noastre va va raspunde in cel mai scurt timp.
Echipa Total Grup Telecom.
 
homepage | despre noi | servicii | portofoliu proiecte | contact | harta site | cariere
Copyright 2008, Total Grup Telecom
Designed by Netboot  &  Kreative Plus

Total Grup Telecom este o companie care ofera servicii de Achizitii in domeniul imobiliar , Proiectare, Obtinere Autorizatii de Construire, Receptii preliminare cu autoritatile,
Intocmirea Cartii Tehnice a Constructie , Lucrari Cadastrale, Amenajari interioare, Implementare statii de telefonie mobile, Interventii pe statiile de baza ale operatorilor de telefonie mobila, Lucrari de consolidare a infra / suprastructurilor statiilor de baza, Dezvoltare/mentenanta infrastructura subterana pentru retele de comunicatii electronice, Emitere avize de amplasament