Total Group Telecom home | contact | harta site | cariere
Portofoliu proiecte
Telecomunicatii:
Telekom Romania, Diekat Construct, Egnatia Rom, Intracom Romania, Praxillar, Telecom Constructions Service, Vodafone Romania, Orange Romania, Huawei, Ericsson, UTI Grup - Net City, UPC Romania, Telekom, Intersat, Canal S, GMB Computers.

Din 2005 si pina in prezent reprezentantii Total Grup Telecom au semnat peste 900 de contracte pentru locatii GSM (contract de locatie, de cesiune, de comodat, de servitute, de superficie etc.), au obtinut peste 700 de autorizatii de construire si au proiectat peste 500 de amplasamente GSM.
Alte Domenii:
Vector Art Consult, Infra Construct Project, Alpha Bank, BCR, Banca Romaneasca, C.E.C. Bank, Emporiki Bank, Millennium Bank, Patria Bank, Piraeus Bank, Germanos, GSK, Euronet Service, Puratos, Corporate Office Solutions, Leaseplan Romania, Bioderma, UCB Pharma, Praktiker, Kaufland, Billa.

Din 2005 si pina in prezent, reprezentantii Total Grup Telecom au proiectat peste 250 de sedii bancare, peste 20 magazine de prezentare Vodafone, peste 40 magazine prezentare Germanos, o scoala (Com. Jilava), obtinind 450 de autorizatii de construire sedii bancare, 30 magazine Orange, etc.
Infrastructura subterana pentru comunicatii electronice in municipiul Constanta
Incepand cu anul 2016 Total Grup Telecom a demarat in Constanta un proiect amplu de proiectare/executie infrastructura subterana pentru comunicatii electronice, pentru care s-au obtinut autorizatii de construire, PVR la finalizarea lucrarilor cu autoritatile, contracte de acces pe domeniul public, am demontat retelele aeriene si stalpii suport vechi. La data curenta, proiectul TGT are in Constanta, sase tronsoane pe bulevarde principale cu o lungime de 53km si 335 camerete de tragere. Experienta acumulata ne ajuta sa fim disponibili pentru o gama variata de proiecte.
Click pentru a vedea imaginile mari.
 
Serviciile noastre
»  Achizitii in domeniul imobiliar
»  Proiectare
»  Obtinere Autorizatii de Construire
»  Receptii preliminare cu autoritatile
»  Intocmirea Cartii Tehnice a Constructie
»  Lucrari Cadastrale
»  Amenajari interioare
»  Implementare statii de telefonie mobile
»  Interventii pe statiile de baza ale operatorilor de telefonie mobila
»  Lucrari de consolidare a infra / suprastructurilor statiilor de baza
»  Dezvoltare/mentenanta infrastructura subterana pentru retele de comunicatii electronice
»  Emitere avize de amplasament
Contacteaza-ne acum
Daca doriti sa ne contactati va rugam folositi detaliile din pagina de Contact. Un reprezentant al firmei noastre va va raspunde in cel mai scurt timp.
Echipa Total Grup Telecom.
 
homepage | despre noi | servicii | portofoliu proiecte | contact | harta site | cariere
Copyright 2008, Total Grup Telecom
Designed by Netboot  &  Kreative Plus

Total Grup Telecom este o companie care ofera servicii de Achizitii in domeniul imobiliar , Proiectare, Obtinere Autorizatii de Construire, Receptii preliminare cu autoritatile,
Intocmirea Cartii Tehnice a Constructie , Lucrari Cadastrale, Amenajari interioare, Implementare statii de telefonie mobile, Interventii pe statiile de baza ale operatorilor de telefonie mobila, Lucrari de consolidare a infra / suprastructurilor statiilor de baza, Dezvoltare/mentenanta infrastructura subterana pentru retele de comunicatii electronice, Emitere avize de amplasament