Total Group Telecom home | contact | harta site | cariere
Servicii

inapoi la pagina de servicii

Proiectare complexa
Proiectare showroom
Proiectare fatada
Proiectare GSM
Firma noastra poate asigura intocmirea de proiecte complexe pentru constructii de locuinte, industriale, de birouri, culturale, etc. precum si urmarirea executiei prin asistenta de santier acordata de proiectant.

Proiecte care se pot intocmi de firma noastra:

Documentatia Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (D.T.A.C.) este intocmita in functie de conditiile de amplasament, legislatia in vigoare si tema de proiectare intocmita de beneficiar iar pe baza acesteia se obtine Autorizatia de Construire pentru orice tip de constructie sau ansamblu construit.

Firma noastra asigura intocmirea completa a acestuia in conformitate cu Legea 453/2001 si Legea 50/1991 revizuita si completata.

Documentatia Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Desfiintare/Demolare (D.T.A.D.) este intocmita in conformitate cu legislatia in vigoare, pe baza avizelor din Certificatul de Urbanism.

Documentatia Tehnica pentru Organizarea Executiei (D.T.O.E) este intocmita inainte de inceperea executiei si sta la baza Autorizatiei de Construire pentru bransamentele si constructiile provizorii necesare organizarii santierului.

Proiect tehnic si detalii de executie (P.T.+D.E.) este proiectul complexe care prezinta constructia in toate detaliile sale pe specialitati: arhitectura si finisaje, rezistenta si stabilitate, instalatii electrice, sanitare, termice si de ventilatii.

Pe baza acestui proiect se organizeaza licitatia pentru desemnarea executantului constructiei.

Asistenta de santier din partea proiectantului reprezinta asistenta acordata beneficiarului si executantului pentru respectarea in totalitate a proiectului.

BCR proiectare
 
Serviciile noastre
»  Achizitii in domeniul imobiliar
»  Proiectare
»  Obtinere Autorizatii de Construire
»  Receptii preliminare cu autoritatile
»  Intocmirea Cartii Tehnice a Constructie
»  Lucrari Cadastrale
»  Amenajari interioare
»  Implementare statii de telefonie mobile
»  Interventii pe statiile de baza ale operatorilor de telefonie mobila
»  Lucrari de consolidare a infra / suprastructurilor statiilor de baza
»  Dezvoltare/mentenanta infrastructura subterana pentru retele de comunicatii electronice
»  Emitere avize de amplasament
Contacteaza-ne acum
Daca doriti sa ne contactati va rugam folositi detaliile din pagina de Contact. Un reprezentant al firmei noastre va va raspunde in cel mai scurt timp.
Echipa Total Grup Telecom.
 
homepage | despre noi | servicii | portofoliu proiecte | contact | harta site | cariere
Copyright 2008, Total Grup Telecom
Designed by Netboot  &  Kreative Plus

Total Grup Telecom este o companie care ofera servicii de Achizitii in domeniul imobiliar , Proiectare, Obtinere Autorizatii de Construire, Receptii preliminare cu autoritatile,
Intocmirea Cartii Tehnice a Constructie , Lucrari Cadastrale, Amenajari interioare, Implementare statii de telefonie mobile, Interventii pe statiile de baza ale operatorilor de telefonie mobila, Lucrari de consolidare a infra / suprastructurilor statiilor de baza, Dezvoltare/mentenanta infrastructura subterana pentru retele de comunicatii electronice, Emitere avize de amplasament