Total Group Telecom home | contact | harta site | cariere
Despre noi
Total Grup Telecom a aparut pe piata de telecomunicatii romaneasca in anul 2005 cu dorinta de a oferi solutii profesionale in domeniul proiectarii si autorizarii site-urilor GSM.

Total Grup Telecom este o societate cu capital privat integral romanesc .

Strategia Total Grup Telecom este sa ofere clientilor servicii la preturi competitive, dar mai ales o calitate deosebita.

Avantaje
EXPERIENTA BOGATA in:
- derularea unor proiecte de mare amploare (Vodafone Romania, Telekom Romania, Piraeus Bank, Bancpost, Alpha Bank etc.);
- finalizarea unor lucrari din domenii foarte diverse (constructii si materiale de constructii, telefonie mobila, sedii bancare etc.)
- relatiile cu autoritatile locale si institutiile publice de pe intreg teritoriul Romaniei in urma celor 3 ani de activitate (Primarii , Consilii Judetene, Inspectorate de Stat in Constructii, Directii de sanatate Publica etc).

CALITATEA SERVICIILOR noastre, certificata prin implementarea sistemului calitatii ISO 9001:2001 pentru proiectarea si furnizarea de servicii de consultanta in domeniul constructiilor- calitate ce transpare din orice activitate profesionala prestata.

IMPLICARE totala in atingerea obiectivelor CLIENTULUI.

PRAGMATISM SI PROFESIONALISM in intampinarea solicitarilor CLIENTULUI.

SUPORT LOGISTIC solid in vederea sustinerii, in orice moment, a prezentei specialistilor nostri in orice locatie din tara.

INFORMATIE ACTUALIZATA pentru ca suntem familiarizati cu legislatia in domeniu, fiind la curent cu orice modificare in plan legislativ.

Fiecare CLIENT este unic , are solicitari unice pe care le rezolvam intr-o maniera unica.
 
Serviciile noastre
»  Achizitii in domeniul imobiliar
»  Proiectare
»  Obtinere Autorizatii de Construire
»  Receptii preliminare cu autoritatile
»  Intocmirea Cartii Tehnice a Constructie
»  Lucrari Cadastrale
»  Amenajari interioare
»  Implementare statii de telefonie mobile
»  Interventii pe statiile de baza ale operatorilor de telefonie mobila
»  Lucrari de consolidare a infra / suprastructurilor statiilor de baza
»  Dezvoltare/mentenanta infrastructura subterana pentru retele de comunicatii electronice
»  Emitere avize de amplasament
Contacteaza-ne acum
Daca doriti sa ne contactati va rugam folositi detaliile din pagina de Contact. Un reprezentant al firmei noastre va va raspunde in cel mai scurt timp.
Echipa Total Grup Telecom.
 
homepage | despre noi | servicii | portofoliu proiecte | contact | harta site | cariere
Copyright 2008, Total Grup Telecom
Designed by Netboot  &  Kreative Plus

Total Grup Telecom este o companie care ofera servicii de Achizitii in domeniul imobiliar , Proiectare, Obtinere Autorizatii de Construire, Receptii preliminare cu autoritatile,
Intocmirea Cartii Tehnice a Constructie , Lucrari Cadastrale, Amenajari interioare, Implementare statii de telefonie mobile, Interventii pe statiile de baza ale operatorilor de telefonie mobila, Lucrari de consolidare a infra / suprastructurilor statiilor de baza, Dezvoltare/mentenanta infrastructura subterana pentru retele de comunicatii electronice, Emitere avize de amplasament